Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Sziasztok!

    A tapasztaltabbaktól szeretnék kérdezni. Mi várható vajon az árak tekintetében? Olvastam hogy az Apple a Pro széria árain emelni akar. Nagyon elgondolkodtam hogy hátha megismétli magát a történelem, és az annyira nem lenne fasza. Megjelenéskor vettem 11 Pro-t, azóta is jól működik. Mostanában volt 1-2 kisebb hülyesége, talán felüti a fejét az avulás, nem tudom, akkut cseréltettem benne 1 éve. Annyi van hogy nem tudom mit lenne érdemes. 5 éves korában mindenképp lecserélném, viszont ha emel árat az Apple mint tavaly, és a 13 Pro amit nézegettem, az tavaly +100e forinttal drágább lett, most ha ez megint megtörténik, az para.. Mi a véleményetek? Érdemes volna 14 Pro-ra váltani? Hoz egyáltalán annyival többet a 15 Pro?

    Nekem egy sima nem Pro modell is jó lenne, viszont a kijelző miatt sokkal jobban bejön a Pro. Nem tudom hogy mennyivel lehet majd jobb a 15 Pro, utána olvasgattam de nagy dolgokat nem láttam. Sőt, pont az zavar a legjobban hogy a 11 Pro-hoz képest a 14 Pro sem akkora ugrás szerintem. Egyedül a kijelző miatt meg kár lenne lecserélni, csak hát a 11 Pro már 4 éves lesz szeptemberben, azért megy az idő.

    Mi a véleményetek? Felesleges pénzem azért nekem sincs, de több évre tervezek telefont venni, nem tudom hogy most lenne-e jó eladni a jelenlegit, illetve hogy egyáltalán ér-e ennyi ráfizetést a csere, mert ahogy elnéztem annyival azért nem jobb telefon az a 14 Pro, nem látok én akkora előrelépést.

    Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák