Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz markknight #294068 üzenetére

    Még mindig nem érted. Ők azt akarják, hogy tőlük vásárolj, telefont, gépet, mindent. Miért dolgoznának alád, ha te windowsos pc-t akarsz venni? Értem, hogy nincs a családban mindenkinek mac-e, iphone-ja, de azért nem akarnak dolgozni, pénzt költeni, hogy még inkább ne is legyen soha, mert szépen kidolgozzák a konkurens platformra is a szolgáltatásaikat. Érted már? Nem akarják jobbá tenni a direkt konkurensük termékeit a saját pénzükön. Ennél egyszerűbben ezt már nem tudom leírni.

    "Többen használnák mondjuk natív windows foto appja alól az icloud fotókat mint egy normális webes felhőszolgáltatást úgy amblokk?"

    Az icloud nem egy webes felhőszolgáltatás alapvetően, nem ez a koncepciója. Van webes elérhetősége, de alapvetően egy szinkronmegoldás a különböző eszközök között, továbbá másodlagos tárhely az eszközök fő tárhelye mellett, és biztonsági mentés. Nagyon a lista végén és sokadlagosan van webes felülete. Sosem volt webes felhőszolgáltatás, és jelenleg nem is látom, hogy az akarna lenni, és nem is akar azokkal versenyezni. Viszont akinek webes felhőszolgáltatás kell, pár másik gyártótól, annak is van kliense ios-ra is, tehát ha valaki ilyet keres, egész egyszerűen nem az icloudot kell használnia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák