Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xhege

    addikt

    Felesleges egymás torkának esni. Mindenkinek más a prioritás, másra használja a telefont. Ahogy írtam én ugrálok a két rendszer között. Régóta használom mindkettőt (sokszor párhuzamosan is). Az biztos, hogy az IOS előnye erősen csökkent. A Samsung One UI például már totál stabil, a funkciógazdagságát ne is feszegessük. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy az ikonok ilyenek vagy olyanok. Vannak olyan dolgok, amik pl nekem sokkal kényelmesebb megoldások ott.
    Viszont az IOS még azért megbízhatóbb (szerintem ez is romlott az évek során), és biztonságosabb rendszer. Szóval a pénzügyi, és banki dolgaimat szívesebben intézem itt. A telefonok minősége is nagyon tetszik, a sík kijelző számomra elmondhatatlan bónusz!!!
    Vannak viszont olyan dolgok, amiket nem tudok megérteni. Pl az ikonok kirakása a képernyőre, miért nem szabadon variálható, miért csak balról jobbra, fentről lefelé? :F
    A billentyűzet és a Siri is elmaradottabb szerintem. Viszont baromi jól működik a diktálás funkció. Az ökoszisztéma akit érint tényleg remek.
    Magyarul van miért almát választani, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek tökéletes. Van akinek ez csak a legjobb kompromisszum a piacon, és az el is modnja, mit hiányol vagy nem szeret benne.
    Nekem mindenen túl a legnagyobb szívfájdalmam a fotó minősége (ami inkább romló, mint javuló tendenciát mutat a 11 Pro óta).

Új hozzászólás Aktív témák