Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Shyciii #294475 üzenetére

    Én nem akarok szolgáltatónak egyedi csengőhangot. A családtagoknak állítok be és akkor tudom ha egyedi szól akkor családtag hív, ha default szól akkor valaki akárki szolgáltató ha már ez a példa.

    Nem hiszem bárkit érdekel mit hiszel és feltételezel másokról, de csavard már le a hisztit és személyeskedést.

    Próbálunk ezredszer megválaszolni az Android érkezők kérdéseit AirDrop, iCloud, billentyűzet témákban, mert nem néztek utána mit vesznek.

    Egyébként kb. harmadszor írom, ha nem tetszenek az egyéb javaslatok akkor mindjárt jön az iOS 17 és már lehet SIM kártyánként állítani.

    Most ha T9 tárcsázás hiánya miatt panaszkodnál, arra is azt mondanám iOS-en nincs, ott a Spotlight, Shortcuts-on keresztül főképernyőre kirakni vagy folderbe, widget is kirakható, akár Siri, több módszer gyorshívásra, de konkrétan T9 nincs ha megszakadsz akkor se, hiába hülyézel engem.

    #294477
    Safari alá nekem Wipr van, kedvelem. Ha appokban is akarsz szűrni, ez nem arra való. (megoldható)

    #294479
    Amióta lehet főképernyőre widgeteket pakolni, lehet szórakozni ilyen láthatatlan widgetekkel lejjebb tolni fentről az ikonokat. Shortcuts-on keresztül akár Windows 95 kinézetet is lehet varázsolni, de nyilván ez mind buhera.
    Az Apple egyelőre úgy akarja fentről lefele töltsd fel widgetekkel, ikonokkal. Widgetet én nem rakok főképernyőre, elég a megszokott Today View helyen. Widget stack jó ötlet volt azért. Főképernyőn az ikonráccsal fő az egyszerűség.
    Amúgy amikor lett itt is App Library, én maradtam a saját folder és Spotlight módszernél, mert az App Library eléggé lekorlátozva.
    Ami számomra hasznos volt mostanában, hogy ki lehet kapcsolni adott oldalt főképernyőn.

Új hozzászólás Aktív témák