Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Aszpirin #298272 üzenetére

    Limit frame rate angol rendszeren. Ezért sem használok magyarul elektronikai eszközöket. Azért ProMotion a magyar marketinganyagban is, mert ezt a márkanevet adta az Apple az LTPO kijelzőnek, a tulajdonnév magyarul is marad eredetiben. Mint pl. FaceTime magyar rendszeren is és nem arc idő.

    Egyébként a szem könnyen adaptálódik, hiába jobb, azért nem létszükséglet feature, de a kockáknak mindig téma. Valahogy nehezen hiszem el, hogy akik kiabálnak a hány éves harmadannyi kínai telefonjuk is 90 vagy 120 hertzes, de akkor a laptopjuk is olyan? Kétlem.
    Hányszor olvasni Android topikokban is spóroljanak üzemidővel inkább visszaállítják 120-ról 60-ra. Nem mindenkinek kötelező ez a funkció, minden évben többen váltanak Androidról iPhone-ra ennek ellenére is.

    1 milliárdnál több aktív iPhone van, a felmérések szerint átlag 3 évente cserélik, akkor rengeteg XR, 11, 12, 13 van napi használatban és az idén eladott 14, 15 is még évekig kínálatban lesz. Egyik se LTPO kijelző, tehát a piac beszélt nem olyan téma ez, ami deal breaker lenne. Ideje lenne lapozni ezen a témán, de sajnos sokan nem értik és 2025 őszén is háborogni fognak, hogy 60 hertzes telefont árul az Apple, hiszen akkor is még árulni fogják a most megjelent 15-öt. (és vinni fogják mint a cukrot)

Új hozzászólás Aktív témák