Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricshard444

    veterán

    Tegnap óta használom a 15 Pro-t.

    Ugyan én eléggé átlag felhasználó vagyok: sokat telefonálok - persze ez manapság talán nem átlag -, gyorsan megörökitem a fontosabb pillanatokat, szeretem az 1 napot simán lepörgető üzemidőt és a fluid rendszert.

    Majdnem 2 évig használtam a 13 Pro-t, most volt egy 2 hónapos kihagyás egy Android telefonnal muszájból, de visszatértem IOS-hez, igy az emlékeim ugyan kicsit megkoptak, de tudok talán releváns infót adni.

    Ami nagyon tetszik a 13 Pro után, hogy van rendszerszintű AOD. Nekem ez nagyon nagy szivfájdalmam volt, mert irodán dolgozva mindig tapicskolnom kellett, hogy van e valami fontos. Korrekten megoldotta az Apple a háttérképet minimálisra sötétitő verziót is, de azért érezhetően eszi az akkut vagy csak nagyon nem állt még be a telefon. Igy egyelőre a fekete verziót használom és újra nekimegyek, ha már nem új a rendszer.

    A sziget egy igen kellemes újitásnak bizonyult, de a gyors appba ugráson kivül eyecandy szagot érzek belőle. Esztétikusabb, de a Notch sem zavart egyáltalán.

    Képernyő fronton láthatóan sokkal világosabb nappal a tartalom a 13 Pro-hoz képest, ez abszolút csillagos 5-s.

    A hangszórók mintha kicsit teltebben szólnának, de itt megkoptatták a füleim a OP9 Pro dobozos, üreges hangszórói.

    Kamera ügyileg a 13 Pro-nál az alacsony megapixel szám volt a gyengepont, mert nem tudtam normálisan belenagyitani a képekbe. Itt ez javult, de még tesztelés alatt van a kamera rész. Egyelőre laikus szemmel ezen kivül nem veszek észre nagy különbséget.

    Sebességben ugyanolyan pörgős és sima az egész, ahogy az meg van irva.

    Egy fehér modellt sikerült beszereznem, ami a személyes listámon utolsó helyen volt, de szerencsére élőben egyáltalán nem olyan vakitóan fehér, mint ahogy arra számitottam.

    A kerekités nagyon jót tett a telefonnak, sokkal jobban kézbe illik, mint az éles 13.

    Összességében ha jelenleg 13 Pro-m lenne nem váltanék 15 Pro-ra, de ez most remélhetőleg sok évet itt lesz nálam és mindig bizonyitást nyer magamnál, hogy elég 3-4 évente az én felhasználásomhoz telefont cserélni.

    Vannak dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák