Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hellsing71

    tag

    Üdv, segítség kéne iPhone SE 202-hoz (iOS 15.valamennyi). Le kellene mentenem 100GB médiafájlt, egy Win 11 for Ws gépre, de:

    - néha csatlakoztatom az USB kábelt, megkérdezi, hogy hozzáférhet-e a gép a telón lévő fájlokhoz, leokézom és nem történik semmi, a telefon nem jelenik meg a PC fájlkezelőjében, de a gépről töltődik a telefon aksija;
    - máskor a töltés megkezdődik, de nem kérdez semmit a telefon és nem jelenik meg a Fájlkezelőben;
    - olykor létrejön a kapcsolat, megjelenik a fájlkezelőben az iphone, de látszólag üres;
    - néha nem üres, belépek a könyvtárakba és megkezdem a másolást, de:
    - megszakad a kapcsolat;
    - "kritikus hiba lépett fel";
    - "egy csatlakoztatott eszköz nem működik" hibaüzenet jön elő;
    - 0 bájt hosszúságú videofájlok születnek a gépen;
    - és az esetek elhanyagolható részében rendben átmásol több száz fájlt, majd random bedob valamit az eddig felsoroltakból :((( :((( :((( :((( :(((

    A készüléket újraindítottam, 3 teljesen különböző kábellel próbáltam (gyári, noname és q drága gyorstöltős), a gépen USB 2 és 3.2 gen 2 portokat próbáltam, az automatikus lezárást kikapcsoltam és az adatbiztonsági beállításokat kb. 15× alaphelyzetbe állítottam. Annyit észrevettem, hogy a Move egyáltalán nem működik. Ha át is másol fájlokat a PC-re, az iPhone-on nem törlődnek, vagy a másolási folyamat el sem kezdődik.

    Kérlek, adjatok valami tippet, amivel úgy másolhatnám át 3 év termését a PC-re, mint ahogy a saját Sony Xperia 5 iv-emről: összedug, megnyit, foldereket áthúz, másolás végén zsebretesz. Az online tárhely nem pálya.

Új hozzászólás Aktív témák