Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magicbox

    senior tag

    Még egy gondom felmerült a Android-iOS váltással kapcsolatban, nagyon szerettem a ESET Parental Control-t + Family Link-el kiegészítve (10 éves a kislányom, ő hozzá kerül a mostani androidos telefonom). iOS-re van Family Link, de ESET nincs. Esetleg egy normálisan működő alternatíva létezik, amelynek nem okoz gondot a két különböző platform? Igen kellett a 2 együtt, így tudtam normálisan védett, gyermekbarát, biztonságos telefont "csinálni" a lányomnak.

    Különben nálam is az játszik szerepet a váltásban, hogy "öregszem", nem akarok már semmivel szórakozni, csak stabilan működjön. Barátom vett egy 14PM-et, szóval kipróbáltam, teszteltem, tetszett (persze fura pár dolog, a bal oldali visszát pld. soha nem fogom megérteni). De nekem is, ez lényegében úgymond "nyugdíjas" telefon lesz a sok mókolás után. Nem gondoltam volna régebben, hogy tetszeni fog ez az ökoszisztéma, illetve a rendszer zártsága. Szóval nálam ez a korral együtt jött el. Lehet megkövezni :)

    De, amin azért sokat káromkodtam az eltelt napokban... kiegészítők. Spigen tok, spigen fólia, 2 kocsiba spigen vezeték nélküli töltő/tartó, otthonra is egy. Röpke 80e kapásból elmegy a kiegészítőkre, és még meg se jött a 15PM. Azért kiegészítők terén istenes árak vannak...

    iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex

Új hozzászólás Aktív témák