Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz werszomjas #302598 üzenetére

    1. Például exportálod, majd importálod az iCloudba. Úgy néztem, hogy az alkalmazásban nincs közvetlen áthelyezés funkció. Viszont miért akarod áttenni? Nem jó a Google fiókban? Kikapcsolod az iCloudban a Kontaktok szinkronizálását, és ennyi. Marad minden a Google fiókban. Én például így használom.
    2. Például mindet letöltöd a telefonra, és bekapcsolod a Fotók szinkront. De akkor utána kapcsold ki a Google fotókat. Viszont itt is kérdés számomra, hogy miért nem maradsz akkor már a Google fotóknál? Teljesen jól használható! És egyébként olcsóbb is. Én például ezt használom. Viszont ha ennél maradsz, akkor meg kapcsold ki a Fotók szinkront, utána pedig a biztonsági mentésnél a Fotók adatainak mentését!
    3. Igen. Nekem simán megjeleníti.
    4. Igen. A Google fiókbeállításon belül azt kapcsold be/ki, amit szinkronizálni akarsz a rendszerrel. Tehát itt kapcsold ki a leveleket! Így nem lesz benne a Mail alkalmazásban, de a Gmail ettől függetlenül teszi a dolgát. Szintén azt tudom mondani, hogy ezt is így használom. A gyári Mail helyet szerintem jobb a Gmail a gmailes levelekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák