Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dud998

    őstag

    válasz Pano #306468 üzenetére

    Nekem műszaki kereskedő a szakmám és abban is húztam le 27 évet. Dolgoztam minden nagy nevű cégnél, mindig oda mentem ahol többet fizettek. De idén eldöntöttem, hogy szakmát váltok mert teljesen kiégtem. Egyrészt ahogy mondtad alul van fizetve, ellenben sok felelősség és még több túlóra (ingyen). És az a gusztustalan tukmálós profithajhászás amibe belekényszerítenek… Tukmáljad a garancia kiterjesztést, biztosítást, beüzemelést, kiegészítőket, mert ha nem jön össze a havi kvótád akkor ugrott a teljes jutalékod. A másik meg az emberek. Tudom, hogy mindkét oldalon van normális és bunkó ember is, de hogy egyre több ember a boltban éli ki az összes frusztrációját és felgyülemlett feszültségét az nonszensz.
    Annó nagyon szerettem a kereskedelmet, még fehér ingben, pult mögött. Volt időd normálisan beszélgetni a vásárlóval és nem futószalag volt. Sok ismeretséget szereztem így, mert egyszerűen csak végeztem a dolgom és kiszolgáltam legjobb tudásom szerint. És ezek a mai napig élnek és megvannak. Ez is nagyon hiányzik. 😔

    “Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

Új hozzászólás Aktív témák