Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz Sys85 #306981 üzenetére

    igen ilyen emelt kapacitas az nem igazan szokott bejonni. volt telom amibe beletettem ilyet de nem sokat jelentett, cserebe melegedett es hamar kifekudt.

    jo lenne megis megcsinalni ezt az SE-et, tudom hogy sokat ma mar nem er, de nyilvan venni nem fogok masikat, tok mindegy mennyi a hasznaltpiaci ara, azokban is cserelni kell.
    nekem nincs sziofonom, lanyome volt de iden le lett cserelve egy ujra, nagyon sokat hasznalta (vagy 6 eves volt, jol birta es meg a legutobbi idokban is volt ra os frissites), igazabol el lett volna meg vele de mar nagyon megbizhatatlan volt az akksija.
    neha igen rovid ido alatt lemerult, maskor meg egesz nap kibirta. de nyilvan ennek mar vege van cserelni kellene. de ha mar csereltetem akkor nem szeretnek olyan kinait ami fel ev mulva ugyanigy padlon van.
    gondolom gyari mar azert se annyira lesz mert azok is oregek es csak tultaroltak.
    remeltem van itt valakinek tapasztalata hogy mit erdemes venni vagy hova vinni. persze keresesre dob sok talaltot, de ezeket a cegeket nem ismerem. azt se tudom hazilag mekkora melo kicserelni, ritkan csinalok ilyet, legegyszerubb lenne ha valahova beviszem es megcsinaljak. megjegyzem ezt a dejit, koszi.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák