Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz M1995 #312960 üzenetére

    "Egyetértek, az is design elv, hogy túl sok opciót ne adjanak, maradjon egyszerű a használat, felesleges 4-5 hangerő csúszka."

    Nem is kell, amikor állítod a hangerőt, akkor a feljövő animációt hosszan nyomvatartva feljöhetne a többi csúszka (még illeszkedne is a rendszer logikájába, Androidon máshogy aktiválod és akkor a droidtól lábrázást kapó iOS fanboy sem nyüszít miatta). Esetleg el lehetne dugni a fogyatékossági beállítások mélyére egy submenube, hogy a Redditről kelljen kitúrni, hogy van rá lehetőség, de a beállítási lehetőségektől stroke-ot kapó iOS fanboy sosem fog vele találkozni, ez szintén illik a rendszer logikájába.

    Szívesen!

    Fel is vehet UX designernek az Apple évi 180 ezer dollárért. :D

    Szerk: Én imádom amikor távolról vezérlem a zenét a telefonomon és ez felcsavarja 100%-ra a hangerőt, de mivel nincs elkülönített hangerő szabályzás a rendszernek és a médiának, ezért az egész rendszer nyélen üvölt minden létező hangot. De tudom-tudom-tudom, rosszul tartom, meg az egész világon másfél embert érdekel, engem, meg akit félbevágott a vonat, mert elterelte a figyelmét a csutkán hagyott hangerő miatt fejébe üvöltő Alza reklám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák