Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    Finomhangolás level 2.0

    - Tárcsázó/Telefon alkalmazáson belül ugye van kedvencek, előzmények, kontaktok, gombok/tárcsázó stb.
    Jelenleg a hívásokat nem csoportosítja, tehát ha egy kontakt 3x hív, akkor az 3 sor a listában. Össze szeretném fűzni, hogy egy név, csak 1x szerepeljen az előzményben, és a kontakton belül listázza, mikor beszéltem vele. Van erre lehetőség?
    - Ha egy adott kontaktot akarok hívni, akkor tényleg csak úgy tudom keresni, hogy telefon alkalmazás, kontaktok, keresés, és elkezdem gépelni, és vagy diktálom és vagy siri?
    - Gombokon belül a T9 nem működik, bekapcsolható?
    VoWifi működik, de a VoLTE hol kapcsolható be/ellenőrizhető?
    - BT headsetet, autóban a kihangosítót, néha a saját kihangosítót és természetesen a telefon hangszorót is használom. Most mintha össze vissza tenné a hívásokat. Mi alapján teszi? Példa: Fülemben a headset, kocsiban a zene, indítok egy hívást. Be lehet állítani, hogy adott BT eszközön csak zene, csak hívás menjen?
    Példa 2: Headset a fülemben, más nincs csatlakozva. Indítok egy hívást, és a telefonon csörög ki, manuálisan kell váltzani headsetre. Miért?
    - iCloud for windows letöltve, és könyvjelzőket szinkronizálta. Gondolom Edgeből, de hova? Safariba nem találom :DDD
    - jelszavak mentése a telefonon: belakás alatt az icloud vagy mi tárolta, töük jüól. AZtán a Microsoft Autentichator ment fel, mert kellett a céges miatt, és egyszer megkérdezte, melyikbe mentek, persze arra nyomtam..jó ez így? Valahogy a saját jelszavas mentése jobbnak tűnt. Hol tudom váltani?
    Mondjuk az lenne a faja, ha a windows-os edge mentéseket használná a készülék, ott van mindenem...

    :R

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák