Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz kali #31922 üzenetére

    igaz...jobb a te megfogalmazasod. nekem a massag mellett volt egy olyan erzesem pluszban, hogy gyorsabban tudnak tortenni a dolgok (a te mostani teloddal meggyezo hardveru, de joval kisebb felbontasu nexus4-en akar el is varhato...persze xperia z kijelzoje meg olyan brutal elessegu, hogy azt erdemes latni :)) ), csucs android vason legfrissebb szoftverrel, de ez szubjektiv erzet, es talan nem merheto sebessegkulonbseg.
    Ennek ellenere sokmindent miatt nem tertem vissza par het ujra hasznalat utan sem androidra a nexus4-el, es akkor sem tettem volna ha I4S-em lenne (direkt azt is hasznaltam par napig a nexus4 mellett ) csak ez esetben lenne egy csepp hianyerzetem, de ez tenyleg szubjektiv, es proba nelkul (hosszabb tavra gondolok nem par percre, orara) nem tudtam volna magam szamara ilyen konkret velemenyt alkotni.

    Nem minden a sebesseg, de ha az eppen jobban tetszo rendszerben lehet gyorsabbat valasztani, akkor azt valasztom ;) es ezzel visszakanyarodtam a lenyeghez amibol kiindultam egy forumtars kerdesere, hogy miben mas I5, van-e ertelme azt venni 4S helyett. Szerintem van ertelme, es az egyik ok, hogy gyorsabb.

    (#31923) golya32:
    3GS es sima 4-es kozott nincs akkora kulonbseg sebessegben, mert hardvert alig valtoztattak a kijelzo felbontasat pedig noveltek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák