Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • irgum

    addikt

    válasz nord_ #34686 üzenetére

    Igen, lecserélte az mp3-akat mind aac-re. Voltak 192kbps bitrátájúak azokat már apple féle 256 kbps-ban szedi le. Viszont ahol nagyon kusza volt a kitöltése a tag-eknek, azokat nem cseréli le.

    Egyébként úgy megy ez, hogy miután az itunes elküldte a zene adatbázist az apple-nek, akkor le lehet törölni a gépről a zenéket. Ekkor felhő ikon jelenik meg a számcímek mellett, amire kattintva tölti le jó minőségben a store-ból a zenéket. Például mikor újrahúzom a rendszert, a zenéimről nem kell másolatot csinálni. Simán visszajön minden az apple szervereiről. Amik nincsenek meg a store-ban, vagy hanyagul vannak kitöltve a tag-eg, azokat feltölti a felhőbe így azok is mindenhonnan elérhetők lesznek.

    Próbálj meg letörölni a gépről egy albumot, ha működik a match akkor megkérdi, hogy a felhőből is törölni akarod e (vagy valami pipa lesz ott, amit ne pipálj be). Természetesen nem akarod törölni. Ha letörölted, akkor szedd le a kis felhő ikonnal újra a gépedre és akkor ha minden rendben van már 256kbps aac-ben lesz a gépeden.

Új hozzászólás Aktív témák