Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    Topikgazda

    válasz Blyan #39622 üzenetére

    Tény,hogy nem mindegy, melyik iPhone-on használod. Én meg azt mondom, minél tovább használom i5-ön, annál jobbnak tartom. Főleg,hogy első bétához képest is teljesen rendben van (oké, nem csinálja a Siri amit kérek tőle, csak mondja,hogy megcsinálta, meg naptár, meg stb bugosak, de ezeket nem is használom, csak a poén kedvéért egyébként is). Valószínűleg más lenne a véleményem,ha szaggatna a rendszer, azt ki nem állhatom.

    Viszont az Apple legalább annyit tanulhatna belőle,hogy hallgat a visszajelzésekre. Steve idejében azért voltak brutál makacs dolgok, gondoljunk csak az antennagate botrány Steve féle "megoldására". Először a "Rosszul tartod", majd a nyilatkozat, melyen "Mi sem vagyunk tökéletesek", majd ezzel elintézve elkezdte ecsetelni,hogy a többi cég mennyivel genyóbb/szarabb, mint az Apple. Elismerte a hibát, majd aztán tényleges hibát orvosolatlanul hagyva mit adott: "Nesze k*csögök, 30 napig ingyen bumper! :D Értem én, holgyóbb, mint több millió telefont visszahívni/cserélni, etc. csakhát maga a egész levezetése volt űbergáz. Aztán szépen elcsitult, az userek nem haragszanak, mindenki boldog. A hiba meg maradt. Az meg, hogy a faluban a Jóskának számít az a 2 térerő pöcök "pluszminusz" senkit nem érdekel.

    Ja, hogy miért hoztam ezt elő? Mert majd figyeljétek meg, ezt is kibekkeli úgy az Apple,hogy jól jöjjön ki az egészből. Remélem, tanulnak a hibáikból és fejlődnek,hallgatnak ránk felhasználókra nem pedig egó2000 módjára ránk erőltetik ami neki jó(?!).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák