Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz joey04 #41688 üzenetére

    Hát ha ez neked nem volt gáz akkor nem tudom mi az. Elég nyilvánvaló és szembetűnő hiba volt a kiváltó ok. Akár már a konferencián is elsülhetett volna.
    Egyébként meg legyen joga két volt iOS haternek röhögni azon hogy hogy néz már ki a rendszer. Az enyémen kívül konkrét ezekről a bugokról semmilyen dokumentáció nincs. Én is random, a GTA chinatown wars-ból kilépve szembesültem vele.
    Igen a b2 elég korrekt, nálunk nem fagy egyáltalán, repeszt és működik. A beta1 indult újra sokat. Viszont pár grafikai bug még maradt. Meg 2 hónapja az Apple-nek javítani.

    Még annyit hogy B2-őn a 3G-to WiFi tether nem volt valami jó. USB-n ment a dolog, de WiFi-vel alig talált térerőt, trükközni kellett. Fura nagyon. Korábban ugyanott Nokia N900 a 3,5G meg a 3G közt ugrált, most ez meg leginkább az EDGE-t szerette.

    (#41716) Blyan: nekem spamfogadásra van freemail címem, warezoldalakra is regelek onnan. Egyszer kellett volna mert sürgősen kellett SE firmware és már letelt a 228megám livesony-n, persze másik fiókot nem tudtam nyitni. Az aznap ráküldött fórumreg és tesztüzenetek, meg SoC reklám 1 hetet! késett. Na ennyit a freemailről. Meg ugye dugig van reklámmal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák