Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz ad4m1337 #43461 üzenetére

    Szia!

    Én is nemrég váltottam androidról, és nekem teljesen pozitív az IOS (volt azóta több i4-em, és 4S-em is, jelenleg 4S-t használok).
    A rendszer gyors, egyszerű, letisztult. Viszont eleinte még lehet szokatlan lesz, neked. Nincs annyi személyre szabhatóság mint az androidban, viszont nekem amit ez nyújt pont elég. Rengeteg programok vannak hozzá, szerintem mindent megtalálsz ami androidra is van. Viszont ha nem buherálod meg a telefont akkor fizetni kell értük (mi az a buherálás?). Természetesen rengeteg nagyon jó ingyenes program van, én pl még sose fizettem egy programért sem mivel ami nekem kell mindegyiket ingyenesen szedtem le. Amit én hátránynak tüntetnék fel az nem is az IOS része, hanem a készüléké...Pl értesítésnél, nem fogadott hívásnál nincs rajta egy kis értesítő led, ezt nagyon hiányolom, illetve a gyenge akku idő (bár ilyen hasonló készülékeknél akár androidnál is ez hasonlóan gyenge).

    Egyszóval, én nem bántam meg a váltást, és nem is tervezem leváltani. Persze ez csak az én személyes véleményem volt, van akinek nem jön be ez, de mindenesetre érdemes szerintem kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák