Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsusBoy

    senior tag

    Sziasztok!

    Iphone tulajdonos vagyok , méghozzá van egy 3GS készülékem.

    Még idén nyáron egy új telefon vásárlásába fektetek pénzt.
    Nagyon megszerettem az IOS rendszert ,nagyon jól optimalizálva vannak hozzá a különféle alkalmazások ,játékok.Könnyen kezelhető bár sokaknak nem tetszik ,hogy túlságosan zárt.
    Ez engem nem érdekelt ,én egy hétköznapi iphone tulaj vagyok aki csak "élvezi" a használatát a telefonnak.

    Bátyám 2 hete vásárolt egy fekete iphone 5 ös készüléket . Eddig soha nem volt almás telója ezért egyértelműen nagyon tetszik neki bár nincs elragadtatva a színezett alumínium kopásától illetve én tapasztalásom szerint nagyon gyorsan merül a mobil.

    Olvastam nagyon sok fórumot ,cikket illetve híreket és az új iphone 5 -ös készüléket mindenki savazza de még a megszállott apple fanok is .Ez engem elkezdett aggasztani ezért megtorpantam ,hogy akkor mi legyen.
    Nem azért vállok meg a telefonomtól mert "húúú nekem kell egy iphone 5 ,hogy menő maradhassak továbbra is " :) mivel a 3gs már jócskán kiment a divatból hanem azért mivel a wifi chipje is feladta a szolgálatot meg a most megjelenő ios 7 is érdekel és az újabb alkalmazások már nem nagyon támogatják a 3as szériás iphone okat.

    Tehát ti milyen tanáccsal tudnátok engem ellátni ?

    Megvegyem az Iphone 5 -öt vagy talán egy Samsung Galaxy S4-et ?
    Bár rühellem az android alapú telókat ,valamiért megszerettem ,megszoktam a jó öreg IOS-t de sajnos (gondolom ti is tapasztaltátok) már nem valami jól teljesít a nagy almás cég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák