Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Onderon

    senior tag

    válasz mondomén #47877 üzenetére

    szerinted. szerintem meg az. innentől lehet küzdeni mindenkinek a maga igazárért. baromság.

    én nem tudok sokat, csak annyit, hogy ameddig itt sokan panaszkodnak az $1-os tok megkarcolta, lepattintotta, letörte stb. a telefon valamelyik részét, addig én az iphone 3gs/4/5 telefonjaimra megvettem a világ legegyszerűbb tokját (összetolható incase, 9ezer ft, semmi nem jár hozzá), félévente egyszer tán leveszem, leporolom a telót, tok vissza és évekkel később is hibátlan állapotban, mintha gyári lenne adom el. haverjaim is vesznek mindenféle egzotikus szarokat, kihajtható lábas tok, mert akkor kényelmes filmet nézni rajta. filmet nézni rajta. kényelmes. aha, ok. aztán panaszkodnak hogy lifeg, kattog, összekarcol, bemegy a kosz.

    iphone 4-en használtam anno 500ft-os fóliát, nem volt rossz, csak 3 havonta cserélgetni kellett, mert megkarcolódott és elkezdett leválni róla egy réteg (szabályosan foltokban hiányzott részeken és karcolta az ujjam). ez a mostani fóliám már a 3ik telefonon van rajta és lassan egy éve használom, semmi baja. igaz, 3500ft volt.

    félted a telefonod? akkor vegyél rá egy normális, nem mozgó alkatrészes, körbe mindenhol védő sima egyszerű tokot és egy drágább fóliát, 2 évig hozzá sem kell nyúlnod. nem félted? akkor meg ne vegyél rá semmit és viseld el, hogy kopik.

    ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák