Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz reflxx #48141 üzenetére

    Az elozokhoz meg par dolog:
    sim talcan is rajta van a sorozatszam, igy ha esetleg az nem stimmel hagyd a fenebe, mert valami darabokbol osszerakott keszulek lehet.
    Hatlap sokszor utangyartott ha mar cserelve volt, mert cserenel csak akkor tudnak eredetit ra tenni, ha bontott alkatrsz van valahol, de az ritka. Esetleges cseret nem biztos, hogy latni lehet, de ha az also csavarokon csak a legminimalisabb nyoma van, hogy nem erintetlenek, akkor szinten kerulendo (belul barmi lehet)
    Nagyban segiti a bizonyossagot a keszulek lopatlansagarol, ha megvan a doboza (azon is rajta van gyar szam es imei alul)
    Ha veletlenul lenne szamla az mar nagyon durva lenne, mert hasznalt iphone-ok 70-80%-a kulfoldrol van valahonnan, jo esetben a tartozekok gyariak.
    Tolto eredetisegerol ugy tudsz megbizonyosodni, ha az usb csatlakozonal bevilagitva alul latsz sorozatszamot ...na akkor gyari, kulonben utangyartott.
    Sokszor mar a hirdetesrol , vagy egy ket kerdes utan az eladorol is meg lehet mondani, hogy valaki normal termeket arul, vagy olyat akar elsozni amirol tudja, hogy gazos.
    Vannak 3honapos garival hirdetett uj keszulekek...azok valoban ujak (pontosabban refurbished keszulekek) meg nincsenek aktivalva, es valoszinuleg nem lesz veluk gond, de a csererol szolo igazolast minimum adja hozza az akitol venned. Ezek nagy resze angliabol szarmazik (nem tudom miert pont onnan), ott olcson megveszik mert mar csak par nap garijuk van (lehet alapbol valami gaz volt veluk), azutan itthon resellernel csereltetik gariban, es azutan borsos aron aruljak.
    Mas hirtelen nem jut eszembe...persze olyan is lehet, hogy klon telefon, de arra hamar ra lehet jonni, mert kinezetre egesz ugyesek is vannak, de a szoftver mukodese nem folyamatos, meg androidos ertesitesi sav is latszik ha lehuzod felulrol.
    Ja meg annyi, hogy lehet jailbrake a telon es programmal fuggetlenitve. Ennek kizarasara a legegyszerubb, ha a helyszinen fizetes elott (ha minden mas rendben) csinalsz egy teljes visszaallitast a telon. Ha az lefut, akkor nem jailbrakelt a keszulek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák