Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    Topikgazda

    válasz csokimikulas #50116 üzenetére

    Pont ezt mondom én is megjelenés óta, hogy az, akinek ezek a telefonok szólnak, nagy ívben lesz*rják a fém házat, stb-t... Azonban egy műszaki/elegáns szinten mozgó ember ezt nem érti meg, hogy nem neki szól a telefon... pont azért lesz sikeres... akinek tetszik a színes, és azt akar, annak mondhatod,hogy "dehát itt van a hiper-szuper fém stb kicsit drágábban", nem fogja megvenni. Mondok másik példát. Nem tetszik a szilikon cickó (egyet azért megfognék, amíg élek, mert kíváncsi vagyok, csak asszony lehet nem engedné, de ez tök más téma :D), hanem a természetesért vagyok oda. Innentől kezdve mondhatja bárki,hogy az előbbi jobb és arra esküszik, ha nekem egyszerűen az utóbbi a "favoritom". Visszafordítva, ha nekem a színesre van igényem, akkor bár el is ismerhetem, hogy igen, szép és jó a másik,de nekem az kell.

    Legtöbb embernek lehet az a legnagyobb baja, hogy nem lát túl az anyaghasználati témán, ebből adódóan esetleg el is fogadná, hogy valami műanyag, csak akkor pusztán emiatt legyen már feleannyi az ára, mint a fémé (ez indokolt elvárás volna, ha a hardver is igazodna a műanyag olcsóságához).
    Plusz biztos van egy réteg olyan ember is, aki úgy gondolja, hogy mivel árban nem sok a különbség, nem lehet annyira menőzni majd a fémmel sem, mert mindenki tudni fogja,hogy bizony a színesek sem sokkal olcsóbbak...

    Az előbbiekre alapozva simán vennék én is i5C-t, mert tetszik, infomratikus diplomás kocka létemre. Na bumm, lesz egy fix látókörű rétege az embereknek, akik emiatt beletesznek egy "plázacica, otthon ülő anyuka/apuka, stb. skatulyába). Eddig ugyanez a fajta réteg tett bele a sznob/geek, stb. kategóriába pusztán azzal, hogy iPhone-t használok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák