Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • George7823

    csendes tag

    Sziasztok pár év után elővettem a régi iphone 3GS telefonom és most felfrissitettem 6.1.6 ra az OS-t élősszőr próbáltam az http://iphoneclub.hu/ oldalon ezzel jailbrakelni amit itt az oldalon irt ki a a rendszer hogy "Igen! A Te iPhone-od/ed jailbreakelhető! Amire szükséged lesz: p0sixspwn 1.0.8 . " ezzel nem ment mert error 03 at irt ki, viszont kicsi utána olvasgatás után redsn0w -al sikerült de ez tethered. Nekem Untethered kellene írták is neten hogy cydiaból le kell tölteni a p0sixspwn és akkor untethered lesz, viszont ez nem sikerült még mindig tetheredben van és nem tudom mit csináljak ha felrakom ezt cydiaból hiába irja ki hogy sikerült utána már bekapcsolni sem tudom a telefont valami ötlet?

    A másik dolog hogy függetleníteni kellene ezt írta ki az http://iphoneclub.hu/ oldalon a Baseband verzióra: 05.16.08 hogy Igen, az iPhone nem regisztrálható! Akkor oldhatja fel:FACTORY UNLOCK, redsn0w baseband downgrade and ultrasn0w from Cydia
    Nah most ezt nem értem alapból a factory unlocknál nincs Telenor csak T-mobil és Vodafon. a Másikkal az a gondom hogy nem jön be és fogalmam sincs mit kell csinálni. Erre valami ötletetek van?

    Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson x10i -> Sony Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák