Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szekfizsolt

    senior tag

    Hátha valakit érdekel. 1 napja használom 4S-en az IOS 8.1.1 beta 1-et és - szerencsére - abszolut nincs "beta" érzésem, sőt. Olyan, mintha a 8.1 lett volna a beta és ez a javított verzió. Az egész rendszer sokkal "simább" és sokkal kevésbé érzem idegesítőnek a 4S kevés memóriáját az alkalmazásokhoz... Tehát nagy vonalakban visszatért a "használom és kész" érzésem a 4S-el kapcsolatban mindenféle feltűnő akadások és egyéb nélkül. Talán egy hajszálnyit a 7.1.2 jobb volt 4S-en, de a 8-nál és a 8.1-nél kategóriákkal jobbnak érzem.
    Igazság szerint nagyon kedvem sincs visszatenni a 8.1-et, így most már csak az érdekel, hogy ha meghagyom, akkor majd frissítek beta 2-re gondolom, az rendben... ...de simán tudok majd a végleges 8.1.1-re is frissíteni minden adatvesztés és egyéb nélkül?
    Illetve dilemma ugye, hogy ez romlik-e majd vajon a végleges verzióban?!? :U

    Ami sokakat érdekel és mindig vita tárgya (nálam ez általában állandó), de az akkuidő nem változott. Nálam a 4S átlagos használattal estig 50-60%-ra merül. Kivéve GPS használatakor, vagy ha játszom rajta (az leszívja hamar), semmi romlás nincs, hozza ugyanazt, mint eddig! :K

    [ Szerkesztve ]

    Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák