Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ferikek #93552 üzenetére

    smtp szerver mindig az adott szolgaltatohoz tartozik akinek a halozatat (mindegy, hogy 3G, vagy wifi, mert a wifi meg valami kabelen jon egy ottani szolgaltatotol) hasznalod, ergo mindig az aktualis szolgaltato smtp-jet kellene beirni, radasul szolgaltato fuggo, hogy ker-e azonositast agy sem, es ha ker azonositast, akkor az csak ugy megy ha ott nala rendelkezel egy fiokkal.
    Erre jo, hogy van olyan smtp szerver (pl. a google-e) amit mindenhonnan elersz, igaz akkor is kell azonosito, hogy azon keresztul kuldj emailt, es akkor nem ugy nez ki pontosan mintha a sajatodrol kuldted volna, hanem az fog latszani ami a gmail-es azonositohoz tartozo email, es mellette meg annyi, higy felhatalmazo a te normal email cimed.
    Ezek a mail-ek ranezesre nem olyanok mintha a te (mondjuk ceges) emailedrol erkeznenek, de ennek ellenere ha valaki csak siman valasz funkcioval ir vissza, akkor az eredeti cimedre kapod azt meg.
    Zavarhatja az olvasokat, hogy furan nez ki az email cim, es ezert nem siman valaszolnak, hanem megprobaljak kimasolni az email cimet amit latnak...no ekkor megy a valasz level a google fiokba.

    Vannak erre megoldasok nagyobb cegeknel, vagy olyan email szolgaltatot kell hasznalni ami ezt megoldja, de a telekom nem ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák