Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz kali #93740 üzenetére

    Nagy tévedésben vagy kis barátom. A Facebookos beírás az nem trollkodás volt. Hanem célzás neked, hogy b@szhatod a 4G hálózatod, ha sok alkalmazás eleve fosul van megírva és ott dobol az ember az ujjaival, mire történik valami. Lehet wifi is, bármi. Sajnos az iOS kezd a WP szintjére sűllyedni. És céloztam a kérdezőnek is, hogy jó lenne, ha használná a guglit, mert még én -aki itt mindenki szerint hülye vagyok- is tudom, hogy hogyan kell sebességet mérni és már unalmas a "milyen tokot vegyek, hány fóliát nyaljak a telómra nincs térerő az ájfónszámára vett atombunkerben" téma. De se te, se ő nem vették a lapot.
    Az meg, hogy moderátori segítséggel állítottak le, az azért volt, mert a hozzád hasonló "jajj a cúna báci josszat monydott asz ájfón djáááágaszááágomja" típusú emberek bepanaszoltak amiért leírtam mi a nagy harci helyzet a djágaszággal. Bár érdekes módon már látom kezd ébredezni a nép, mert a saját topicjában az ájfónoknak is egyre gyakrabban látok elégedettlenkedést. Már eleve az mindent elmond a parasztvakításról, hogy a nagy ámerikánosz terméken 3 mm-es betűkkel ott van, hogy médin csájná. Nevetséges. Értem én, hogy neked ez a világ első csodája, de nekem nem és nem is tudnak engem becsapni a marketingfogásokkal. Azt meg rád hagyom, hogy szerinted, ahol nincsen HÁLÓZATI KAPCSOLAT SEM vagyis telefonálni sem lehet és nem csak nálam, hanem mellettem még két ember "halló, halló recseg, nem hallak" dumával hőbörög, ott majd te LTE hálózaton szörfözöl a való világ lakóinak adatlapján. Ne legyél már közröhely tárgya. Ne azon lovagolj, hogy a 3G nem egyenlő a 4G-vel, felfogtam. Arra adj magyarázatot, hogy miért nem lehet telefonálni se sok helyen 3 hónapos simkártyával és több telefonnal. Mind rossz? Mert így ezzel a hozzáállással, amit te képviselsz, így azt kell értelmeznem, hogy eztán senki nem fog telefonálni, csak kizárólag az, akinek LTE képes telefonja van. Tán még az is követelmény, hogy ájfónja legyen, de legalább 7-es ájfón, ami ugye még meg se jelent, de itt már lehet kérdezősködni, hogy mikóó jelenik mándt meg? Melyiket vegyem? A hetest, vagy várjak a nyócasra?? Kabaré vagy barátom komolyan.Nem lehet azt megtenni, hogy csak 4G telefonon lehessen telefonálni meg netezni, abból nagyobb botrány lenne mint a netadóból.

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák