Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz krx21 #10754 üzenetére

    Viszont mond mást, hogy pl a legtöbb opciót ha auto-n hagyod is sikeresnek kell lennie a tuningodnak, mert ez a bios a lámáknak "is" készült.
    Tapasztaltam én is még az elején, de mivel már művészkedés amennyit ezzel foglalkozok most már engem is érdekelt a mi micsoda, meg a minek és miért...

    Talán nem vagyok ezzel egyedül.

    Pláne hogy az Asus-os AI szépen felpözkölt egy pár opciót pl 140%-ra vagy extreme-re ami még az én nagyon light-os tuningomhoz is agyvérzéses opció , nem kevés plusz hőt termelve amire semmi szükségem.
    Igaz hogy most regular-ban van a legtöbb opció pl nálam és a Gflops is lejebb ment a 106-108-hoz képest amin eddig volt, de legalább még 100 felett van és a fokokból is lejött még egy két fok.
    Mondjuk úgy az offsetes beállítással amivel most próbálkozok, se + se - nem használva (auto) hagyva hogy annyit kapjon a proc amennyit kér jönnek pont azok a gyári hőfok értékek amit alaphangon is termelt a proc 3.6-3.8-on.

    tehát ha csak ezt a beállítást akarom értékelni a proc most éppen úgy dolgozik és annyi hőt termel ahogyan a gyárból 3-8 is kijött csak épp 4005 Mhz-n, és nem 90 Gflops-al.

Új hozzászólás Aktív témák