Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    Komolyan mondom, hogy nem tudom mit is vennék legközelebbi telefonnak.
    A gps-en kívül (ami nincs :] , persze bluetooth GPS vevővel azért más a helyzet, és úgy meg tényleg jó) gyakorlatilag nekem mindenre elegendő.
    Igaz 4.2-őt BROMX Gold1 ROM-othasználok, de bőven megfelelő.
    Másfél napot elmegy óra szerint, ez gyakorlati szempontból 2 napot jelent. (reggel leveszem a töltőről, akkor másnap este teszem fel újra; mellesleg a Lenovo P70 4Ah-s akkuval sem bírt többet nekem; térerőszegény helyen, bekapcsolt mobilnettel, 15 perces e-mail szinkronnal)
    Tisztán hallanak, és én is tisztán hallom a másik felet.
    Az értesítési LED mindig azt csinálja amit kell.
    Kamera számomra értékelhető képeket csinál. És rá kellett jönnöm, hogy igenis fontos, hogy a gyerekeimet lefotózhassam másik eszköz segítsége nélkül. Azt hiszem, hogy a mostani új SoC-os telefonok elbújhatnak ez mellett (Lenovo P70, Elephone P6000, Jiayu S3). Mondom ezt úgy, hogy mindegyikkel volt személyes találkám és hát még én is észre veszem a különbséget, a G4S javára.
    A külső hangszórón is lehet zenét hallgatni, egészen hangos, igaz kevésbé jó, mint a G2F és G2L külső hangszórója.
    Méretre pont jó, mégis 4,7”.
    Antutu pontszám nem érdekel.
    Átparticionálva, 64GB-os mikro SD-vel gyakorlatilag nincs olyan alkalmazás, ami ne férne el. Azért a 13GB-os adatpartíció az nem kevés. Nincs emulált beső SD (ami persze van akinek szinpatikus, én spec. nem kedvelem).
    Az egyetlen tényleg „fájó” pont az a játék közbeni akadás az RR3 (Real Racing 3) esetén. Asphalt 8 esetén ugyanez a jelenség. A kistesó G4T esetén ez az akadás nincs.

    Összességében megérte megvenni még használtan is.

    Ja, és most jön a csavar... nem tudom milyen használtat vettem, de a gyári 4.2.2-re visszatérve nem volt helytelen érintési felület az éritőpanelen, tehát nem jelentkezett az „elkalibrálódás” – cserébe azonban pl. a Salamander ROM az 1.2-es frissítésre úgy reagál, hogy az első képernyőlezárás után nem használható az érintő: nem érzékel; az alap Salamander viszont kifogástalanul megy. Szóval valami más érintőpanel lehet benne (vagy már cserélték) – amúgy meg nagyon szépen muzsikál.

    B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

Új hozzászólás Aktív témák