Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mathias011

    csendes tag

    Sziasztok!

    Röpke fél év alatt eldöntöttem, hogy G4S legyen. (#2766) Meg is jött a PandaWilltől kevesebb, mint egy hét alatt.
    Eddigi tapasztalatok:
    A hozzá rendelt bőrtok bőrt életében nem látott, még műbőrnek nevezni is túlzás.
    Képernyő szép, fotók elmennek. Hangszóró erős, bár a csengőhang halkabb, mint amikor kihangosítok valakit. Telefonálás közben jól hallom a másik felet és engem is jól hallanak, értenek. Feltettem rá a legújabb hivatalos spflashes 4.4.2-t, majd leszedtem a trójaikat. (beautymakeup, lovelyfonts). Vakuja gyengécskének tűnik (n97 minihez képest) a kamera idióta helyen van. Rúgnám fejbe mindet, aki a telefon sarkára rakja, hogy az ujjad elékerüljön, ha nem figyelsz különösen. Egykezes használathoz nekem épp egy kicsit túl nagy a mérete, egy 4,3-as lenne ideális most érzésre. Tegnap estére 52% volt az akksi, ma reggel is, majd egy 5 perces telefonálás után felugrott 68%-ra. Most 58%.
    GPS a sw-es okosítás után elég jó. Menet közben Bp-en 9/10, 9/11 holdat lát, 4-6 m pontossággal. Első fix kb 10 perc volt, aznap 5 órával később a második már másodperceken belül ment. Másnap az első fix 3-4 perc volt.

    És most jönne a kérdés:
    BT headsettel együttműködik, de csak kicsit. Tudtam párosítani, ha hívnak fel tudom venni, tudok beszélni rajta. Egy nyomásra újrahívja az utolsó általam hívott számot. Híváskor nem a csengőhangot játssza a headset, hanem csak halkan csipog.
    A hangerőszabályzóra nem reagál, hosszú nyomásra nem jön be a hangtárcsázás. (mint akár az n97-en, akár más még régebbi telefonokon).
    Én vagyok a béna és valamit rosszul csinálok, vagy ilyen egyértelmű funkciók, mint hangerőszabályzás fülessel és hangtárcsázás fülessel nem tartoznak egy modern telefon alap funkciói közé?
    Ha előbbi, akkor kérlek segítsetek abban, hogy hogy tudom működésre bírni, ha az utóbbi, akkor mondanátok olyan appot amivel tudnám rendesen használni a telefont és a fülest?

    És még egy. Csoportokhoz nem tudok csengőhangot hozzárendelni, ez így van kitalálva vagy ennek is van valami trükkje?
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák