Hirdetés

Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz tjokai #28486 üzenetére

    Nyereg és kormány távolságot sosem a nyereg állításával lőjük be :N A nyereg előre-hátra mozgatása ahhoz kell, hogy a lábad jó pozícióban, szögben álljon. Ha túl messze van a kormány, akkor stucni csere a megoldás.

    szki:
    Sokáig én is talpközéppel nyomtam a pedált :B Igazából nem tudom miért, de nekem folyamatosan előrecsúszott (illetve még mindig csúszik) időnként a lábam. Mondjuk mióta belőttem rendesen a nyeregmagasságot, azóta talpközéppel lényegében nem tudok tekerni, mert nem érem el rendesen úgy a pedált, szóval azóta nincs ilyen gond.
    Szerintem amúgy sokan azért tekernek így, mert alacsonyan van a nyereg, ezért kevés erőt tud átvinni, és ezért úgy érzi, hogy ha telitalppal jól rátapos, akkor biztos több erőt tud.

    Más:
    Mikor felhúztam rendesen a nyerget (idén tavasszal) kicsit úgy érzem, mint ha a két lábam nem lenne egyforma hosszú :F Bal lábamnak pont jó ez a nyeregmagasság, jobbon viszont eleinte achilles ínt kicsit éreztem, akkor lentebb vettem, utána jó lett, viszont így balnak mintha picit alacsonyan lenne... nem jelentős a különbség, inkább csak megérzés, mint érzés szintű a dolog. Érdemes lenne vajon ezzel felkeresni egy ortopédorvost? Biciklin kívül nem éreztem soha semmit, leszámítva azt, hogy rendszeresen a bal cipőim talpa megy először tönkre...

Aktív témák