Hirdetés

Aktív témák

  • Zebu

    addikt

    Mi bajotok van a 2-es úttal? Tök jó lehet menni rajta. Leszámítva azt, hogy tilos... :DDD

    Széles, van hely, semmi problem vele... Sokkal gázabb az a szakasz ahol Dunakeszin kerékpársáv van kijelölve az út szélén, mert azon országútival konkrétan nem lehet közlekedni.

    Igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy az országúti nem kerékpárútra való. Magam is osztom ezt a véleményt. Nem véletlenül ez a neve. Kerékpár úton "kerékpárúti" kerékpárral kell közlekedni! :DDD Ha ehhez hozzátesszük az kerékpárutak minőségét, akkor már inkább Enduro/AM bringával. :DDD

    Amúgy engem elég kevés attrocitás ért eddig az utakon. Az elmúlt 1-2 év alatt kb 3-4x ha rám dudáltak egy bizonyos tudatlan "asholék" akik azt gondolják, hogy közúton csak személygépkocsival lehet közlekedni. Szép lassan csak kikopnak ezek a népek. Pont azt érzem, hogy egyre toleránsabbak az autósok. Bár igaz BP belvárosban nem tekerek, nekem maradnak a kisvárosok és Dunakeszi környéke.

    Amúgy, hányan laktok Dunakeszi 10-20km-es vonzáskörzetében? Nem hiszem el, hogy nem tekerünk egy közöset. Csapjunk már valamit. Úgyis szeretnék új útvonalakat megismerni.

    Akarok a közeljövőben egy Pap-rét túrát országúton, Dobogókövet terepen, vagy bármit! :)

    Vasi, dobj már be valamit! :D

Aktív témák