Hirdetés

Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    válasz szki #40501 üzenetére

    Azt mondod inkább még egy réteg vagy kevesebb? A széldzsekiben dunsztolódok inkább. Azért X-BIONIC cuccokat nem tudok venni :D

    A gép egy 1992 Cannondale R600 vázra épített egysebi. Emlékeim szerint kb 9-10 éve vettem. Egy darabig használtam országútiként. Igaz elég vegyes volt, campa és shimano. Lassan le kellene cserélnem, mert az aluvázak "állítólag" néhány évesen darabokra törnek, ez meg 20 éves idén. No meg 56cm a 191cm magasságomhoz.
    Az áttétel nekem jó. Melóba is ezzel járok, ahol befelé ÉÉK irányban megyek, a szél É felől fúj itt fehérváron általában. Akkor is el kell tudnom hajtanom, ha 50-60km/h a szembeszél (akkor úgy megyek mint a vitorlás, rá kell dőlni). Ezért ennyi. Lehetne 48/16-tal küzdenem, de nem akarom megölni magam reggel fél hatkor. A 48/16 nekem kényelmesen 27 körüli tempót ad ki. Melóba is és itt a tókörön is 23-24 körüli átlagot dob. Lemértem melóba ótóval, az 29km/h átlagra jött ki. 16 vs 22 perc. Nem éri meg.

    Egyébként sokan itt hogyan tekertek annyit amennyit család és/vagy meló mellett. Nekem még nincs család de kevés az idő. Nem 24 órából áll egy nap vagy 80-as átlaggal mentek 2 óra alatt 160 km távot? :F :D Nálam a 2-3 óra ami belefér heti 3-4 alkalommal.
    Nem akarom elhagyni a sportot a jövőben sem. Nehéz kérdés.

    szerk: sportorvoshoz érdemes elmennem? Csak hobbi. Sohasem sportoltam sehol komolyan. 33 éves vagyok, sok korombeli kollega/ismerős elég rozoga. Én sem vagyok egy élsportoló. Kíváncsi lennék pulzuszónákra stb. Két év alatt ledobta 15kg súlyt. Nem voltam abszolút dagadt. 191cm 88kg, de tükörbe nézve azért sokkoló volt a poci meg egyéb helyeken lévő felesleg. Eü problem miatt 6 évet szoptam, alig tudtam tekerni, azért ez is bejátszott. Azóta napi 3x15 felülés/lábemelés/fekvőtámasz a program, 15-20 percben. Bőven elég. Ja meg az unalomból evést befejeztem. Az a legdurvább szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák