Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz ludsimon #40597 üzenetére

    Én nagyon sokat játszottam ilyen beállításokkal, egy két dolgot ugyan olyan módszerrel állítottam be ahogy a body geometry be le van írva még azelőtt hogy ennek valami híre lett volna, egyik nap ajánlotta nekem egy haverom ezt a tanfolyamot, hogy miért nem végzem el, aztán utána csak csodálkozott hogy a témával kapcsolatba mennyi dolgot fel tudtam hozni. Szóval igazából be lehet nagyon szarul állítani ami káros ha az ember sík a témához, meg nem érzi saját magán az apró változásokat, ezt elfogadom, de én a saját megszokott, bejáratott, kitesztelt beállításaimnál nem találok észvesztő különbséget, ami kifejtené a hatását az egészségre.
    Egyébként pont egy Specialized cipőre/talpbetétre fogta egy ismerősöm aki kint volt a wb-n annó hogy szétment a bokája. Fájt neki sokáig, meg kattog.
    Szóval ez is nagyon ember függő hogy kinek mi a jó..
    Én is úgy voltam az elején, ahogy te, nem fájt sokáig, terheltem össze vissza, sose volt vele baj, aztán végül módszeresen annyira túl terheltem hegyi ob ra való felkészülésben, hogy ugrótérd szindrómám lett. Akkor a Majzik injekciózta szteroiddal 3 alkalommal mindkettőt, utána lassan hónapok alatt tudott valamennyire helyre jönni, akkor sokáig nem bicikliztem.
    Jelenleg sok nyújtás bemelegítés kell neki hogy használhatóvá válljon, leguggolni is csak félve tudok, múlt héten voltam egy edzésen, ott is ugrottam egyet, és valami olyan tompa erős fájdalom lett a térdemben hogy iszonyat, mintha a térdkalácsom mozgásával nem stimmelne valami, és beakad. Patellám is iszonyúan kinyújtódott az évek alatt, sarkam már fel tudom húzni a combcsontom elé, pedig alapjában véve nagyon merev vagyok.. :U
    Valamint ha a műhelybe sokat állok, akkor a jobb térdem nagyon megfájdul, nehéz lesz mozgatni stb, amire egyébként egy talp vizsgáló azt mondta hogy eléggé kopott.
    Az ugrótérd szindróma miatt pedig a gyulladás is szokszor visszatér, ráadásul kiszámíthatatlanul.
    Van hogy egy egész napos balatonkör túrát ökörködésekkel végig bírok, úgy hogy nem fájt, ami ilyen 230km nekem. Valamikor meg egy 60km es edzéstől begyullad.
    Ezért lenne jó találni egy olyan dokit, aki csinál róla MRI -t megtudjuk nézni mi lehet vele, alaposan precízen kivizsgál mindent, mert a legtöbb csak arra megy hogy járni tudjál annyira hogy ne ordíts a fájdalomtól, sportolás meg káros jajajjajaj nehogy csináljál semmit...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák