Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz ludsimon #40599 üzenetére

    Azzal a terheléssel, és ezzel a testi felépítéssel az ugrótérd szindróma mindenképp kialakult volna. Ebben közel 100% -osan biztos vagyok.

    Túl szűk látókörű vagy hozzám képest, így nehezen értjük meg egymást.
    Lehet hogy nem hülyeség ez a talpbetét, de a biciklis cipők piacára a sidi után nehéz volt szerintem a specializednek betörni, így valami márketing nyáladzást ki kellett alakítani ami miatt megvedd.
    Eleve a talp betéteket az orvos is gyalogláshoz ajánlja. Nekem volt orvosi lúdtalp betétem, nem is volt rossz.
    Sportoláshoz kérdeztem hogy használjam-e, mondták hogy ahhoz nem, én kipróbáltam, használhatatlan is volt.
    Józan paraszti ész közbe vág.
    Hol terheled bringázás közben a lábad? Szerintem az erő csak ott a bügyök körül összpontosul (ha ott van a stopli ha nem..), pl mikor lábujjhegyre állsz, szerintem ez esetben nem számít annyira számot tevően, hogy a talpad közepe alatt mi van, ugyanis ilyenkor oda be tudod dugni akár az ujjad, ott nincs terhelés. Engem néztek már olyan géppel ami mutatta hogy hol terhelem a lábam, és az elejét terheltem, szerintem pont a bringázás miatt, azt szoktam meg.
    Ettől függetlenül ismétlem, el tudom képzelni hogy jó, és használ. Sőt akarok egy új MTB -s cipőt magamnak, ha találok csillagászati ár alatt specializedet, ki fogom próbálni! De elsődlegesen nem a talpbetétje miatt, hanem mert sidi-t meg shimano -t nem akarok, northwave nem jön be, többi meg szerintem gagyi.
    Jah és a térded odalra való csalingázásának szerintem nincs köze az ugrótérdnek, minket az edző erre figyelmeztetett, és én figyelek is rá, sőt másoknak is szólok, de szerintem nekem nem táncol a térdem, függőlegesen megy viszonylag szépen, nekem inkább a bokám táncol.

    Késő, már ráfogtuk. ;]

    Ülő gumót én is ki akartam mérni, csak házilag nem találtam még ki, hogy milyen anyaggal tudnék pontosan nyomáspontokat kimutatni. De mondjuk ez szerintem gyakorlatba kitéve, megint az értelmetlen mérés, egy nyereg kényelmessége nem csak attól függ hogy az ülő gumó szélességedet lefedi-e..
    Teasütinek átadnám a mérési eredményeimet, rakja be őket pár szimpatikus képletbe, ő úgy is szereti azokat. Ez a nátha úgy érzem egyre jobban frusztrálóvá tesz. Bocsi. :D
    Vigyázat a hozzászólásban burkolt reklám található, véletlen volt. Lehet lázas is vagyok xD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák