Hirdetés

Aktív témák

  • Gergő_

    őstag

    válasz Teasüti #41247 üzenetére

    Igen, ezt páran meg tudják valósítani önhipnózis által. Én a rádióban hallottam erről, hogy fáj nekik, de nem szenvednek tőle. Itt egy cikk róla. [link]
    Pl ez olyan kicsiben, amikor elmentem túrázni egy barátcsajjal(nem Magyarországon, hanem itt Izlandon). A 15 km után egy jó kis viharban, esőben, eltévedtünk és vissza kellett fordulnunk. Teljesen vizesek voltunk, kihűltünk, nekem meg szarrá törte a lábam a bakancs, de mégis valahogy hazavonszoltuk magunkat. Ezután napokig nem tudtam járni, pedig ez a probléma már akkor fent állt amikor nem találtuk a tavat és vissza kellett fordulnunk. Eleve egy frissen elvesztett gyulladt nagylábujjal indultam neki. Ő is fáradt volt de egyáltalán nem panaszkodott. Ezt más túrákon is tapasztaltam nála, és nem csak azért mert jóval fittebb mint én. Azt mondta hogy igazából még sosem gyalogolt ennyi pedig volt lájtosabb túrákon a Himaláján. Szinte semmi felkészüléssel futott 10k-t, outizik és korábban evezett is komolyan. Nálam a maximum az 45km volt egy napon belül, és nem teljesen emlékszem rá hogyan valósítottam meg. Nem tudom felfogni hogy valaki hogyan képes futva megtenni, persze talán nem hegyen völgyön. Bicikilivel képtelen lennék megtenni, persze ez lehet hogy azért van mert nem volt még dolgom jobb bicajjal. Legfeljebb 15km mentem eddig dombos helyen, nekem az bőven elég.
    De úgy gondolom hogy a gyaloglás az megy a végletekig főleg ha egy csinos lány, gyönyörű táj van veled semmi más. :)
    Azért egy Kinizsi 100-ba nem biztos hogy belevágnék.
    Egy másik példa amikor egyszerre 4 lyukas fogamat tömték be, nem kis tömésekkel(nekem sem voltak jó fogaim, lehet hogy ebben van a kulcs? :D) A fogorvos kicsit megdöbbent hogy nem nyikkantam egyet sem. Ez tényleg olyan volt hogy fájt, de nem éreztem magam tőle annyira rosszul.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák