Hirdetés

Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Auratech #42276 üzenetére

    Ilyen hiányok előfordulhatnak, mert nagyon szarul eszek. Vérnyomásom inkább magasabb, érszűkületről nem tudok. Nem szmogos belváros. Talán még soha nem görcsölt semmim se. Nem tudom szétbontani vádli/combra azt nem figyeltem. Vállam nem fáj, fejem se. Nincs izomlázam utána, mikor 2 év után újra bringára ültem se volt utána izomlázam. Egyéb kérdés doktorbácsi? :DD
    Nem az ilyenfajta menetekhez vagyok szokva. Terepen végig lassan megyek, nagy áttétel, "könnyű" tekerni csak épp sokat kell. Egyenesen, lejtőn meg sehogyan szinte. Itt viszont végig gyorsítás is sokkal elnyújtottabb, meg a sebesség megtartása is végig nagy erőt igényelt kisebb pedálfordulatnál, nagy erővel. Szóval ez eléggé új volt a szervezetemnek, ha rágyakorolnék biztos jobban menne. Csak úgy kíváncsi voltam, hogy ez normális-e.

    Közben voltam Tescoban, vettem 1500 pénzért órát. Elég fapados, de mér sebességet meg távolságot és azzal ki is fújt a tudás. Ölég annyi, meglátjuk a sár mennyi idő után szaggatja le. Amúgy ezek mennyire pontosak? Beállítottam a 26 colos kerékméretet, de hát a küllőn hova tegyem? Alul, felül, középen?
    Meg vettem V fékhez 400 pénzes pofákat, megpróbálom a kantiba beletenni talán összejön. Csak mert ez legalább új, nem 20 éves. Meg 2x akkora.

Aktív témák