Hirdetés

Aktív témák

  • Misály

    addikt

    válasz ludsimon #4656 üzenetére

    "Egyrészt mert megveszed 300 ezerért és azonnal esik az ára 250k-ra.
    2 év múlva jó ha ér 200k-t (jobb esetben!) a régebbi alkatrészek miatt.
    Mert ugye aki fullyt vesz azt is nézi hanyas évjárat." - Ha ez a hobbim hol erdekel hogy mennyit esik az ara? Elvezem a tekerest es kesz. ( es miota ilyen draga a jogositvany? )

    "Én megmondom őszintén ha lesz is bármikor montim akkor egész biztosan egy első telós merev farú is bőven kielégíti a montizás élményét." - Latatlanba ne mondj ilyet, en azt hittem eleg lesz egy xc gep 100-as teloval, 2 ev alatt kicsit elkapott a gepszij es ugy kell turtoztetnem magam, hogy ne fejlesszek. Menet kozben, ahogy fejlodsz ugy rugod le az alkatreszeket, akkor keresel valami jobbat es kesz.

    "- nem megyek nap mint nap terepen" - en se de amikor megyek akkor nagyon, es sokat. Tegnap is osszejott 4-5 oranyi kerekezes. Szamomra sokkal erdekesebb es izgalmasabb mint a varosban balf@szkodni :) Orszagutisok az mas teszta, nekem pl az unalmas, persze abban is lehet talalni kihivast.

    " Persze, hogy egész más érzés mert átlibbensz a gödrök felett - nem ezert talaltak ki a rugostagot - de azt meg is kell fizetni és azért ha megnézed bármi tönkre megy nem két fillér egy tagba az alkatrész. - egy tag draga, igen, de ha jot veszel az eleg igenytelen, nem versenykategorias fox-ot kell venni azokat karban kell tartani eleg surun.
    "Főleg ha veszel valami olcsót, netán a vázzal történik valami és akkor dobhatod ki az egészet". - Arra hasznald a vazat amire valo, ne ugrass xc-vel letoreseket, AM-el se, ne rongyolj lefele 40-50-el rovid rugoutas vazzal, mert annak faj. Es meghalalja. Ne rakj duplavallas villat egy AM bringaba es nem torik szet.

    "Hobbi bringásnak aki nincsen elszállva anyagilag szerintem tök fölösleges a fully." - ez az elso pont amiben egyetertek, de az ilyen nem is nagyon gondolkozik rajta, ( ha igen akkor hulye )

    Es mindennel le lehet menni mindenhol, mas kerdes hogy az jol esik-e:)

    dqdb: Az telleg brutal pedal lehet. Szerintem egy spd-vel durvabbakat lehet esni, bar nincs ilyen iranyu tapasztalatom, nem tudom milyen gyorsan old ki, de jobban felnek tole mint egy platformtol.

    sanzi89: A XCR az ilyen, soha nem fog normalisan mozogni enyhe terepen. Allitolag olajcserevel meg sufnimegoldasokkal tuningolhato, testbike-on joparan szorakoznak ilyenekkel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák