Hirdetés

Aktív témák

  • Kashim

    őstag

    válasz zack #49339 üzenetére

    Szerintem az, hogy ilyen mutatványok után még egyáltalán él, és a videóban sem látni rajt semmi sérülést, még egy karcot sem, az elég jól bizonyítja, hogy kegyetlen jól tolja a srác és tudja mit csinál. Nem csak a szerencsére bízza ezeket a mozdulatokat. Kellő rutinnal ki tudja számolni mekkora ugrás kell az adott helyre stb... Nekem nagyon tetszett a videó, baromi nagy inspiráció, de nyilván akinek van esze az nem megy csak így ki a közeli dombra/hegyre és töri össze magát a videót látva. Az ilyen mozdulatokhoz évtizedes tapasztalat kell, gondolom a srác is kisgyerekkora óta minden napját két keréken töltötte.

    Motoros dolgokat meg nem kevernék ide. A srác hol veszélyeztetett másokat ebben a videóban? Sehol, max. magát, aki utánozza is max egy eldugott helyen töri össze magát. Az meg a saját döntése, hogy meghal-e egy hegyoldalon, vagy csinál róla egy nagyon fasza videót.

    De most tényleg nem értem miért kell bántani valakit aki meg akarja mutatni mire képes, vagy fusson egy csík alul-felül a videó alatt hogy ne csinálja senki se utána mert úgysem tudja? Ha valakinek ennyi esze van, hogy képzettség nélkül kimenjen és nekiálljon ugrabugrálni az videó meg felhívás nélkül is megcsinálja... Nehogy már pár retardált miatt húzza meg magát az aki valóban ért a dolgához.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák