Hirdetés

Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz zack #49341 üzenetére

    egyrészt ne keverjük a motorosokat és a bringásokat, teljesen más műfaj. azokat az embereket, akik felbátorodnak egy közismerten profi extrém műfajokban bringázó srác videóján, és összetörik magukat, nos, nem fogom sajnálni. ennyi erővel te is minek vettél 300-ért bringát, és minek akarsz jobb villát meg féket, vagy kereket, mikor a mostanit se fogod kihasználni soha a büdös életben. nem azt mondtam, hogy őrültnek kell lenni, de legyél már objektív, és kezeld helyén a dolgot.

    a vakmerő(idióta barom) motorosokat ne hasonlítsuk már össze egy élsportoló bringással pls. de a lényeg, amit továbbra is tartok: ha te megnézel egy pornófilmet, akkor nem dugsz meg minden szembejövő fát. ha megnézel egy akciófilmet/háborús filmet, akkor se mész át a szomszédhoz és állítod bele a kenyérvágókést. butaság amit mondasz.

    ui.:

    én ilyen, és ehhez hasonló videókon és filmeken nőttem fel, az egyetlen, amit köszönhetek nekik az a hatalmas bringaszeretetem és csodálatom az ilyen emberek iránt - akikről pontosan tudom, hogy nem stimmel velük valami fejben, és ezzel együtt imádom azt, amit képviselnek.

    sőt továbbmegyek:

    ha nem retardáltnak neveltek valakit a szülők, akkor tudni fogja a különbséget. (arról nem is beszélve, hogy szerintem minden gyereknek meg kell tapasztalnia azt, amikor először gurul le a dombról és próbál ugratni a haverokkal, és sántikálva, véres gatyával megy haza, mert ettől lesz emlékezetes a gyerekkor)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák