Hirdetés

Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz dunc #6219 üzenetére

    Hát, most h voltam "igazi" terepen, azt kell mondjam aszfalton túl könnyű. Ennyi energiával, amennyit ebbe a 30 km-be fektettem, máskor elmegyek műúton 70 km-t is. És akkor még outin nem is ültem. :) Rengeteget kivesz az emberből egy mászás, ha a kövek dobálják a gép seggét és kipörög a kerék. Ha ugyanaz az ösvény aszfalt lenne, röhögve mentem volna fel.

    El kéne néznem ebbe a pécsi merida kölcsönzőbe és egy jó géppel bejárni megint a túrát. Kíváncsi vagyok, vajon megfelelő technikával meg lehet-e ereszteni lefelé fék nélkül úgy, h az még ne fájjon a bringának. Tehát bírja-e üzemi szinten?

    Másrészt mikor egy-két kilométeren keresztül csak lefelé ereszkedtünk és izomból kellett tartanom magam a kormányon, akkor enyhén elzsibbadt a gyűrűs ujjam az ergonómikus markolatok és kesztű ellenére. :F
    De ez olyan szinten, h még most is tompán érzem az érintést a bőrömön.
    Remélem azért nem maradandó...
    Ezen a BBB markolaton nem szuper az integrált szarv, mert a szarvak elveszik a hasznos szélességet a markolatból. :U
    Arra gondoltam, h a kormányon mindent beljebb költöztetnék, majd a markolat dugóit visszaraknám a a beljebb tolt markolatba, végükön kilyukasztva, majd még ezekre rá a szarvakat. Így jobban elférne az XXL-es tenyerem, mert jelen helyzetben éppen csak kényelmes a markolatváltó és a szarvak között.

Aktív témák