Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fpeter07

    veterán

    válasz Vladek83 #10071 üzenetére

    Egész jóbringa, súlyban is rendben van. Fel lehet szerelni minden jóval, hogy ha az ember egy teljes értékű túragépet akar összerakni. Ami szerintem felesleges rá, az az állítható kormányszár. A gyári markolatok is megszokást igényelnek. 2-3 órás utak is kényelmesek a nyeregben, de betétes nadrág ajánlott. Ezek egyébként könnyen és relatíve olcsón cserélhetők.
    A váltórendszer pontos, a láncfeszítéssel van némi gond, ha nem szereted a lepattogzott festést a láncvillán egy védőt kell rá rakni. A hajtómű belépő kategóriás, nehezebb és combosabb emberek ne várjanak nagy gyorsulást.
    A kerekek 28-osok és eléggé rugalmasak. Alapvetően én montizom, de érezhetően hozzáadnak a kényelemhez. A megfelelő guminyomást sem árt eltalálni, ha már kényelemről van szó.
    Engem a hajlított kormány zavart, de ez lejtmenetben stabilabb irányítást tesz lehetővé és az üléspozíció sem kormányonfekvős.
    Teleszkóp is van és jól is érzi magát.

    Terepen én óvatosan mennék vele és jól megválasztanám az ösvényt. A letöréseken/ugrókon kívül szerintem bárhol le lehet jönni vele.

    Így felsorolásszerűen ennyi, ha érdekel vmi bővebben, kérdezz rá.

Új hozzászólás Aktív témák