Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz X Factor #131691 üzenetére

    Minden gyártónak vannak általában jól sikerült modelljei is, meg az, hogy valami szar vagy jó, nézőpont kérdése is. Aki a full gagyi, tesco bicikli vagy valami 30 éves őskövület után ül át egy decathlonosra, annak nyilván szuper jó lesz, kb bármelyik, de aki egy minőségi, kicsit régebbi gépről, annak már kevésbé.

    Nyilván nem vagyok kerékpár tesztelő, újságíró, nem ülök rá és tesztelem az összes létező kerékpárt. Kerékpár szerelő vagyok és amit a munkám során látok, arról tudok beszélni.
    A Decathlon esetében rengeteg ócska vázzal találkoztam már. Most nem részletezem, mert már jó párszor leírtam itt. Ezek tények, tehát az előítéletem nem alaptalan. Ettől még a Triban 500 lehet egy jó bringa.
    De egyébként nem csak a Decathlonnal kapcsolatban voltak rossz tapasztalataim, a Gepida esetében is láttam már érdekességeket, ráadásul nem csak az alap bringáik esetében.
    Azt nem mondom, hogy a Decathlon vagy Gepida márkákat mindenképpen kerülni kell, felhasználás függő is, de minden esetre érdemes alaposan körültekintően vásárolni. Míg egy minőségi márka esetében ezzel nem kell számolni, minden esetben a kategóriának megfelelően, minőségi vázakat kapunk. Mindenki eldöntheti, hogy rámegy a tutira, kicsit magasabb áron, vagy próbálkozik egy olcsóbb termékkel, ami vagy jó vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák