Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz sebgutkopf #204498 üzenetére

    Az S-es bringa még 27,5", innen a különbség szerintem. Nekem is bántja picit a szemem a 450-es láncvilla, már-már ebike méret. Ilyen apró finomságokból látszik azért, hogy egy budget márka, lehetnek még más aknák is, amik esetleg csak megvétel után derülnek ki, például a nem megfelelő quality miatti esetleges vázhibák, stb.
    Megmértük egyébként, 15,8 kg, valóban sokkoló, de élőben nagyon pofás kis váz, igazi robosztus tank, nem nehezebbek az EN változatok sem, tehát vélhetően bírja a gyűrődést.
    Na meg ott van még a YT Izzo előrendelésem, azt bármikor lemondhatom és vissza is adják a foglalót. Viszont az február és lassan már 1,3 millióhoz közelít az NX-es, SRAM fékes bringa ára. Igen, az karbon, 13,8 kg, valószínűleg haladósabb felfelé, lefelé meg tuti nem, még mindig azt gondolom, hogy az lenne az ideális választás. Viszont itt jön a képbe, hogy egyre kevesebb időm van 3-4 órás tekerésekre elmenni, azaz fullyra ülni. Praktikus lenne, ha a felszabaduló pénzből egy gravel bringát néznék magamnak, ugyanis mostanában azért ebédszünetben ki szoktam tudni ugrani 4-500 méteres szinteket letekerni, arra meg ez kiváló lenne.
    Hát...nehéz kérdés ez. Valószínűleg az fogja eldönteni a meccset, hogy mennyit tudok alkudni a Ghost árából. XT váltókart szeretnék rá, meg egy PD-M8120 pedált.

    #204499 sebgutkopf: igen, innen indult sajnos :(((

    [ Szerkesztve ]

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák