Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz itouchfan #257479 üzenetére

    Ez így van, ezért nem célszerű bődületes mennyiségű pénzt kiadni valamiért, amiről nem tudjuk, hogy az kell-e.

    Re: Piftuka: pláne nem valami olyan cuccért, ami 2 éve is belépő kategória volt, és azóta sem sikerült eladni. Ez a 3x-os váltás lassan kikophatna már a belépő szintről is, sajnos rogyásig állnak a raktárak még mindig vele. Amúgy most nézem, hogy elöl tourney, hátul deore... Eleve milyen öszvér ez? Illetve milyen deore lehet az, hogy 8-as sort kezel? :F

    Amit még gondolj át, hogy a sárhányóra, illetve a csomagtarra szükséged van-e, mert ha nem, akkor csak a gond lesz vele (nehéz, csörög, zörög, kilazul, útban van). Ha nem jársz esőben, illetve nem cipesz vele egy oldaltáskát naponta, akkor inkább ezek nélkülit nézz. Az agydinamóra is hasonló igaz, roppant praktikus ugyan, egy városi, vagy munkába járós bicajon remek ötlet, túrázásra én inkább vinnék egy akkus lámpát, hátul jó, ha mindig ég, de oda elég a kis teljesítmény is, elöl meg valószínűleg ritkán kell.

    Visszautalva az elejére: Legjobb megoldás találni valami szimpatikus használt lenne, amiből ki lehet szállni minimális bukóval, ha mégsem jön be. 300-400e Ft-ot kiadni valamiért, ami vagy jó lesz, vagy nem... Az azért bátor dolog. De ha már igen, akkor ennyiért legalább ne sokéves, maradék cuccokból összetákolt, budget kategóriás valami legyen már. Tudom, hogy a Decathlonban nem találtál, amit kerestél, de az egy sokkal átgondoltabb összeállítás. Esetleg nézd meg, találsz-e apróhirdetésben olyat.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák