Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiTmano

    aktív tag

    válasz Runner_fxr #92642 üzenetére

    "Tesztek alapján nem erősebb mint a Bosch CX, nem tudom milyen Bosch-al mentél, de ott van 3-4 féle motor is."

    Asszem sima Performance-al mentem, és nem is ugyanazon az útvonalon. Ahhoz képest mintha többet tolna, főleg az elején nagyon megindul.

    "A Shimano E8000-el szemben egyetlen kritikát tudok mondani, amit tesztek is alátámasztanak, hogy a kettes Trail és a 3-as High üzemmód között túl nagy a teljesítmény ugrás, egy Bosch 4 fokozata egyenletesebben van elosztva."

    Igaz, meg lehetne több fokozat is. Nekem pl. az nem tetszik, hogy nincs "kiegyenlítő" fokozat. Ez alatt azt értem, hogy ha kikapcsolom a rásegítést akkor sokkal nehezebb tekerni mint a normál bringát(főleg a Shimanot), ha meg 1-be rakom akkor meg már sokkal könnyebb. Kellene közé még egy sebesség ami nagyjából kiegyenlítené a pedelec nagyobb tömegét, és a hajtómű veszteségét.
    Ami még feltűnt a rövid teszt alatt, hogy a Shimano (érzésre) jobban visszafog kikapcsolva, mint a Brose. A Brosenál alig érezni, a Shimanonál meg mintha finoman húznám a féket. A másik a hangjuk: a Brose szinte néma, a Shimano hangosan zümmög.
    Ezek csak ilyen első benyomások, később biztosan finomodik a véleményem. Igyekszem majd többször is kipróbálni a "villamosokat". Nekem ugyan nem futja ezekre, de ha megdobnának vele nem ugranék el. Nem is értem az emberek ellenszenvét ezzel kapcsolatban. Ez csak egy újabb lehetőség. Akinek tetszik megveszi, akinek nem az ne vegye meg. Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez.

    "Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim

Új hozzászólás Aktív témák