Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz galervin93 #87999 üzenetére

    Karácsony előtt feleségem jött, hogy mennyire jó áron vannak a temu-n a kis manó figurák, rendeljünk. Mondom, ok, de nézzük meg az ali-t. Persze, hogy olcsóbb volt minden az ali-n, amit a temun kinézett. Valóban az lehet a becsalogató, hogy magyarul is "tud".

    Lapeca #87990. Milyen távra milyen mély vízen horgásznál? Ha 30mig, akkor a 330-as elég. Elvben 40m-ig jó szélcsendben, de nagyobb szélben már kevés, kell a 360 a 40 méteres távra.

    Orsószervizes téma. Beadtam a Daiwa orsókat szervizelni, az ember a Mester elmondása szerint rommá szedi az orsókat, minden kenőanyagot pótol vagy cserél, ha kell csapágyakkal helyettesíti a műanyag csúszó perselyeket. Elmondása szerint évente (nyilván, mert pénze van belőle) kellene szervizelni a sokat használt orsókat, aminek az alja 16k/db. Azért érdemes elgondolkozni, hogy vagy kétévente kell cserélni a középkategóriás orsókat vagy meg kell tanulni szétszedni-összerakni őket (nekem nincs türelmem meg érzékem se hozzá).

    smokiii 1#87991: esetleg ezt az orsót nézd meg. Pici orsótest, 63mm-es dobátmérő, tök jó működés. Igaz nem nyeletős, de rövid fékes, nem gyorsfékes, egy pontykapásnál meg úgy is van időd a féket behúzni ha beleemelsz a botba.

Új hozzászólás Aktív témák