Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anthony19920

    csendes tag

    Sziasztok :)

    Tl;dr: a lényeg az utolsó bekezdés

    Régóta szemezgettem AIO vásárlással, de eddig valahogy sosem lett belőle semmi, viszont úgy érzem, most elérkezett az idő. A jelen konfig kb. 3-4 éve történt frissítés eredménye, amit terv alapján most valahogy frissítettem volna megint, de a jelen helyzetben ez most tolódik... Eleinte egy Hyper 212 EVO-t használtam, azonban kb. 1 éve úgy adódott, hogy mivel akkoriban inkáb csak netezgettem és szükség volt hirtelen egy hűtőre, így a gyári Ryzen hűtőt tettem vissza, a 212 pedig ment oda, ahol nagyobb szükség volt rá. Időközben a gép felkerült az asztalra, ahol jobban látom, viszont jobban is hallom.. Egy promóció keretében még tavaly, nagyjából a hűtőcsere környékén kaptam egy csomag Fractal Prisma ventit és bármennyire is élvezem a látványt (tudom, rgb, meg f*szság, meg minden, de valahogy feldobja a hangulatom a sok szín :)) ), mivel újból elkezdtem játszogatni no meg mostanság a procit is jobban kihasználom, így már annyira nem vagyok megbékélve a gyári hűtővel... (pedig amúgy külsőre tetszene, bár lehet én vagyok a fura :B)
    Nézegettem léghűtést is első körben, de egyrészt annyira nem fogott meg egyik sem (ami szempont lett, ha már itt van mellettem a gép, és folyton látom :)), másrészt úgyis régóta szerettem volna AIO-ra váltani, még ha esetemben ennek gyakorlati haszna nem is feltétlen lesz (értem ezt egy jobb léghűtéshez képest), hisz azért nem egy erőgépről beszélünk. :) Szempont, hogy jóül nézzen ki, illetve nem lenne hátrány, ha halkabb lenne a gyári léghűtésnél, bár ezt nem hiszem, hogy nehéz lesz túlteljesteni.

    Ryzen 7 2700X, Fractal Meshify C ház (sima, ATX, ami először megjelent) illetve 3db 120mm Fractal Prisma venti. Fractal Design Celsius+ S24 Prisma-t néztem ki, viszont itt a topicban visszakeresve még említés szinten sem találtam semmit, csak a régi Celsiusról volt néhány találat, de arról sem sok. Próbálkoztam máshol is utána keresgetni, összességében nekem pozitívnak tűntek a vélemények, Alzán 5 év garival még ki tudok békülni az árával is, de azért csak rákérdeznék, hátha valaki okosabb tud róla valamit mondani :) Elsősorban a 240-esben gondolkozom, és fentre szeretném tenni, de ha a 280 jobban megéri, attól sem zárkózom el.

    Előre is köszönöm a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák