Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kw3v865 #10084 üzenetére

    Nem biztos,h hamis,sokmindent nem lehet rajta hamisítani :N ,v az a cucc,v nem...v netán vmi külső vinyó burkolatból,+vmi vinyó azt összeszkabálják,beletéve egy hasonlónak a dobozába...körülményes. De aki képben van ilyen téren,gyári dobozát,tartalmát kézbe véve látja,h az-e. Kínai gyártmány meg lehet,többen költséghatékonysági okokból gyártatnak velük,bár pl. WD gyára Thaiföldön van,de Malaysiában is gyártanak My Passportot,azt nem írta ottani gyártmány,v csak ott forgalomba lévőt szereznek be olcsón.
    "Nagyobbnak hazudják" - itt is egy bizonyos szintig látatlanba,( gyakorlatba meg látod,rá van írva) de amikor tudja az ember,h egy adott típusba x TB a max,pl. 1,ez meg 2 TB-osnak írja...egy 750 GB-ost 1 TB-osnak lódít még elmegy,de ez.. :W .,lehet 3,5"-ekről van szó,de akkor annak a képét tegye oda.
    Meg ez a pp-s,2 hetes-1 hónapos szállítási idő,ennyit lehet nem várnék,gari is necces,igaz van 1 év (a gyári 2-3 év helyett), "Garancia 1 év mely a származási országban érvényesíthető, ennek költségei a vevőt terhelik" - mehetsz ki Kínába... :DD ,csak ezért kösz inkább nem,akkor már jobbak járok itthon veszem meg...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák