Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz f4cg80 #11427 üzenetére

    Már írtam neki :) ,azért annyi,mert az 3,5" saját táppal,nem 2,5" :N ,tehát áramfelvét nem ügy. Amúgy usb vezérlők terén kéne körülnéznie,v eszközkezelőben nincs-e sárga felkiáltójel stb...

    #11425) chris0000: az függ benne lévő vinyótól,vezérlőtől,géptől (proci) stb.,de 60-nál azért többert is tud. Néha driverfrissítés,esetleg magán az eszközön is lök a sebességen.

    #11388) Csingi mind2 jó,de ha csak pont 500 GB kell,talán Egde jobb,abban új 1 tányéros WD vinyó van (WD5000LPVT),ami gyorsabb stb.,maga burkolata is tetszetősebb stb,meg alu,v az lehet csak MAC széria. Amúgy még ajánlható Toshiba Canvio Slim,v ADATA HE720 ebben a méretkategóriában (link1, link2 )

    #11401) Fishor nálad is lehet gép/v pci-e ha olyan driverét kéne frissíteni,korábban is sokaknál előfordult ilyen gond,újabb driver orvosolta zömében.

    (#11412) adamhun94: lehet 2.0án nem kap elég áramot,+ táp (Y kábel kéne neki,bár azt usb3-ba nehezebb beszerezni). Milyen vinyó van benne,mennyi felpörgési árama,másik usb portba próbáltad? Mivel gyárilag particionált,formázott,gondolom az nem lehet gond,de volt akinek lemezkezelőben külön meghajtót jelet kellett adnia neki és úgy ismerte fel csak gép.
    az ilyen noname cuccokkal előfordulnak furcsaságok néha...

    külföldön vagyok,ritkán gépközelben,ezért voltam mostanság inaktív...

Új hozzászólás Aktív témák