Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Gaboren #11462 üzenetére

    Pontosítva vettél egy 2,5" WD Scorpio Blue hdd-t - az jó :K - + hozzá egy 2,5" mobilracket,M-tech, az kevésbé jó :D Kikapcsolás normális,ált mind 10-15 perc után leáll üresjáratban,de nem menet közben. Fagyást okozhatja rack is - xar, usb vezérlőjével vmi nem stimmel - ,vírusírtó (kezdeti 5-ös ESET),megtört kábel,elégtelen tápellátás stb.
    Fentiekből silány a rack a legéletszerűbb ok,tápgond WD-nél nem szokott lenni nagyon,kábel csak nem tört meg stb., szerintem tedd át vinyót egy másik,minőségibb rackbe (v cseréltesd ki,ha lehet),akár usb3-as se sokkal drágább. Volt már rá példa,h xy hibát,kellemetlenséget produkált egy silány rack,minőségibe áttéve minden frankó lett, 2,5" mobilrack topic.

    (#11461) cocus007: Manuálian v szoftveresen lehet kilökni,mert ha olyan lassan éled újra,annak a hibája lehet. Végén megjégyzésben írják,h negyedik/v némelyik aljzat bizonyos usb3 vezérlőkkel,nem teljesen ok-s,csak 2.0 módva műxik,v ilyesmi,lehet nem csak az...ha adtak hozzá drivert stb.frissítd,bőv kártyájét is.
    Elvileg mindegy melyikbe dugod,mivel rack úgyis csak usb2-es,ill WD 2,5" vinyók indítóárama pont 5-600mA körüli,elég akár 1 usb2 port is,de ha kékbe - 3.0 900mA-be - dugod (másikat meg 2.0-ába,h nem lifegjen),az is jó,másrészt kelleténél több áramot nem vesz fel vinyó,tehát nem fogja kisütni,v ilyesmi.

Új hozzászólás Aktív témák